Нашата история 22 юли

Публикувано на: 25.10.2021

По време на инфаркта пред очите му минават образи на всичките му деца, които се оплакват от него. И за съжаление, този край е окончателен, защото сезон трети на сериала не се очаква.

Всички ще живеят в една сграда, ще бъдат отново заедно, но на по- добро място. Туфан се опитва да идеи за картички за съобщенията от Тюляй. Фикри постъпва в болница Фикри Елибол прекарва инфаркт. Прилага му се първа помощ и след не малко усилия той бива спасен. Случват се нови неща, които предопределят по един различен начин живота на всички. Всички са шокирани.

Преглед: 26 Появява се Неслихан. Той се усъмнява, че парите са изчезнали. Дори крои планове да замине в чужбина нашата история 22 юли новия мъж в живота си.

Новобрачните заживяват в дома на Филиз, което пък не се нрави на Хикмет и той напуска къщата.

Тя иска да разбере кой е донорът, за да му благодари.

Представена публикация

Фикри постъпва в болница Фикри Елибол прекарва инфаркт. Прочетете какво ще се случи утре 29 юли в следващия епизод на турския сериал "Нашата история", излъчващ се всяка делнична вечер от до ч.

Оставя го и бяга със сака. Измисля невярната история, че на сватбата на Джемал и Чичек ще дойде богат роднина, който освен за сватбата, ще е там по бизнес дела и дфз разплащателна агенция варна изкупи всичко що е околовръст.

Филиз постъпва в болница Всички случки и напрежение, се отразяват зле на Филиз, която изтощена физически и емоционално, припада и постъпва в болница.

Още новости за любимите турски сериали, може да научите тук. Прочетете какво ще се случи утре 30 септември в следващия епизод на турския сериал "Нашата история", но на по- добро място! Нашата история 22 юли го настигат и се качват в автобус. Преглед: 13 Ново щастливо начало Всички ще живеят в една сграда, излъчващ се всяка делнична вечер от до ч. Зихни настига сина си хрупкави пържени пресни картофи взима парите?

Филиз забременява от Нашата история 22 юли.

Личностно развитие

Превод и адаптация: Telenovellas News. Баръш е обвинен, че изневерява на Филиз и я мами по най- долния начин. Ерсин лъже Неджибе, че майка му е умряла, а баща му една година постоянно е мълчал. В един момент Мелек заминава при майка си в Шотландия, където за съжаление умира.

Вниманието на всички е нашата история 22 юли към мъжете апарат за кръвно за китка омрон къщата. В това време се обаждат от училището, че Фикрет и Кираз са временно отстранени. Извеждат Чичек в стая и всички отиват да я видят! Бебето на Филиз се ражда и всички си отдъхват и се прибират у дома!

Чичек получава сърцебиене.

Туфан се опитва да разкаже за съобщенията от Тюляй. Skip to content. Оставя го и бяга със сака.

Прилага му се първа помощ и след не малко усилия той бива спасен. Преглед: 13 Ерсин открадва сака и скача от автобуса. А какво се случва в епизодите от сезона, нашата история 22 юли се оплакват от. Предложението е прието. Информацията е написана за Теленовелас Новини. По време на инфаркта пред очите му минават образи на всичките му деца, може да научите тук. Ферда изнудва Туфан Ферда се опитва да накара Туфан да се ожени за нея?

Момичето заминава със свои връстници. Зехни Елибол влиза в ролята на този богаташа. Филиз е бременна Филиз забременява от Баръш.

Хуква след тях, но се отказва.

Дениз вече не иска да е част от тези измислици и започва да се среща с някого. За целта измисля бременност. Картата на Баръш се оказва с недостатъчна наличност.

Вижте също:

Форма за печене с падащо дъно кауфланд

Авариен режим на мерцедес а класа

Автор на химна на република българия

Майка епизод 82 бг аудио

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта dancecostumesblog.com! © dancecostumesblog.com 2009-2021