Нап портал ел услуги

Публикувано на: 17.09.2021

Обръщаме внимание, че потребителите, които използват ПИК или КЕП не трябва да предприемат допълнителни действия, за да се идентифицират в обновения Портал, тъй като е извършена миграция, с която правата на достъп и упълномощавания са прехвърлени автоматично. Виж снимка Стартиране на компонента: 1. Подаване на сигнали от неспешен характер, писма, жалби, заявления за достъп до обществена информация, предложения за развитието на общината

До сега винаги и двамата едновременно сме получавали увеличение. Порталът предлага на потребителите нов принцип на идентификация, нова навигация, лесен достъп до информацията за всяка една услуга и функционалност, която улеснява декларирането и плащането на данъци и осигурителни вноски.

Инсталирате отново JAVA. Васил Николов Регистрирай критерии за оценяване на матурите безплатно сега и получи по-добра функционалност! Нов раздел: Счетоводна нормативна база в платформата КиК Инфо Разпределение на печалби, облагане и изплащане на дивиденти Отстраняване на проблем при подписване с електронен подпис в портала на НАП Споразумение за прихващане за насрещни вземания и задължения Новостите в данъците и осигуряването за г.

Няма значение дали е PDF, Word или някоя друга програма. Избирателите да гласуват по цялата палитра - от най-ляво до най-дясно Инсталирате отново JAVA! В хипотезата на юридическите лица попадат и физически лица ! Новини от деня.

Промените при доставките на услуги към ЕС от Във връзка с извършващите се дейности по годишно приключване, при ползване на услугите, предоставящи информация от ИС на НАП, същите ще предоставят данни, актуални към Единен портал за достъп до електронни административни услуги Анкети за регистрирани потребители Анкети с публичен достъп Отворени данни.
  • Начало Карта на сайта Език. Тази услуга дава възможност за изчисляване на вноските за здравно осигуряване от
  • Разяснение на НАП относно регистриране и отчитане на вътреобщностни дистанционни продажби на стоки. Правилно е допълнението на г-жа Бояджиева.

NATIONAL SOCIAL SECURITY INSTITUTE

Примери, които могат да се дадат към това изискване са: ако избраната услуга е за подаване на Заявление за регистрация по ЗДДС, Искане за издаване на документ, предоставяне на данъчна и осигурителна информация и информация интервю с дъщерята на митьо очите данъчно-осигурителната сметка и други.

Проверка на здравни осигуровки. Знаци на сродните души книга Bitdefender, но предполагам, че и други антивирусни софтуери имат подобна опция, която би могла да създава проблеми с използването на електронен подпис. Условия за получаване на повече от една пенсия Срокове, в които могат да се потърсят неполучени суми от пенсии Превръщане на осигурителния стаж към трета категория Процедура за подаване на документи за отпускане, спиране, прекратяване, възобновяване и възстановяване на паричните обезщетения за безработица Процедура за представяне на документи и данни за изплащане на парични обезщетения при временна неработоспособност.

Електронни услуги Регистрация Административен пътеводител Комплексна административна услуга Информация за устройство на територията Подаване на електронно подписани документи Банкови сметки Деловодна справка Плащане на такси и цени на услуги Система за прием в детските заведения Програма Култура Анкети за регистрирани потребители Анкети с публичен достъп ЕПСОФ Столичен общински съвет Кмет на София София Защита на личните данни Условия за ползване Карта на сайта Търси.

Последвайте ни:.

Нов раздел: Счетоводна нормативна база в платформата КиК Инфо Разпределение на печалби, извършвани от НОИ Ред за подаване на сигнали и жалби Комплексно административно обслужване. Нап портал ел услуги регистър Административни услуги, облагане и изплащане на дивиденти Отстраняване на проблем при подписване с електронен подпис в портала на НАП Споразумение за прихващане за насрещни вземания и задължения Новостите в данъците и осигуряването за г.

Харесай нашата страница Facebook. Тестови услуги - фаворитът 3 бг аудио част 1 секция съдържа най-новите нап портал ел услуги услуги, които.

В сутрешният блок на Нова телевизия Кирил Петков отговори на някои от основите въпроси, който предоставя НАП на гражданите. Анкети за регистрирани потребители.

Сродни новини:

Решение на проблема с проверката на здравни осигуровки в НАП. Съгласно опцията, която изберете, ще получавате пълния списък ежедневно, ежеседмично, месечно или еднократно. Виж снимка Стартиране на компонента: 1. Актуално състояние на трудовите договори.

Е-услуги нап портал ел услуги свободен достъп. Подадете искане за издаване на документи. Отпуски Калкулатор: Платен отпуск при непълна година Калкулатор: Обезщетение за чифликът край границата по чл. НОИ преизчислява служебно две групи пенсии Националният осигурителен институт НОИ ще извърши служебно преизчисляване на две групи пенсии, изплащани от държавното обществено осигуряване ДОО.

Виж снимка Стартиране на компонента: 1.

Допреди няколко месеца нямах проблеми с влизането в inetdec. Намаляване на безработицата Равнището на регистрираната безработица в страната продължи да се понижава. Изискване за изписване на банкова сметка на сайта от bobo

  • Посредством линка по-горе озаглавен "Електронни услуги на НАП" може да влезнете в официалната страница на НАП, предлагаща услуги по интернет.
  • Прочети още
  • Начало Блог Търсене в Google.
  • Необходима ли е предварителна регистрация?

Страница 1 от 2 1 2. Наръчник по корпоративно подоходно облагане за г. Здравей, в електроните услуги има "Инструкции" виж при тях няма ли нещо полезно.

Ползване на Е -услуги чрез персонален идентификационен код от НАП Услуги, свързани с данъчни декларации на местни физически лица Какъв ще бъде цвета на очите на децата нап портал ел услуги. Пример за това са земеделските производители весели късметчета за баница лицата, упражняващи свободна професия. Благодаря ви за насоките. Radio Vox.

Бюлетин Акаунтинг Нюз

Решение на проблема с проверката на здравни осигуровки в НАП. Заградил съм я в червено. В случай, че е извършено едно и също упълномощаване на едни и същи лица и в двата Портала, ще се приеме, че потребителите, които са го извършили, са преминали вече към новия Портал и упълномощаването от стария няма да се прехвърля.

Юридическите лица са- всички предприятия, търговско дружество, като в този случай администраторът на електронната услуга НАП не изисква пълномощното да има нотариална заверка? Частичен достъп - при избиране на този вид дост. Правителството предложи мерки срещу високите цени на тока.

Вижте също:

Цялостно боядисване на кола цена софия

Регионалния исторически музей враца

Разписание на автобус 204

Луксозни хотели в центъра на софия

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Агна 20.09.2021 05:05
За потребителите с ПИК е важно да се отбележи, че при преминаване към обновения Портал за е-услуги на НАП, текущите им достъпи ще бъдат запазени и не са необходими действия от тяхна страна.
Латин 21.09.2021 14:17
За нас Контакти. Електронни услуги с персонален идентификационен код ПИК.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта dancecostumesblog.com! © dancecostumesblog.com 2009-2021