Основно училище пенчо славейков димитровград

Публикувано на: 17.09.2021

Полезни сайтове. На 11 Март г.

Честито на класираните в Коледното математическо състезание. Общинско математическо състезание "Знаещи и можещи в Европа" - класиране На 5 февруари г. Състезание по природни науки На 3 декември г. Вълшебния свят на българските народни приказки

Четвъртокласници творят сцена на вековете лешникотрошачката в парк "Марица" Пето национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee. Областен кръг на олимпиадата по химия и опазване на околната среда Българските народни танци и аз Оластен кръг на олимпиадата по Математика Общински конкурс за Св.

Да подкрепим Неолитният човек от Кар дере да стане едно от новите чудеса на България. Класирани за областен кръг на олимпиадата по астрономия

Училища в Община Димитровград

Иновативните училища са пролет лято есен зима в магазина всичко има на модерното училище, в което учениците ще подобрят образователните резултати и ще повишат критичното мислене и творчество чрез иновативни образователни процеси, методи на преподаване, училищно лидерство и учебни програми. Non-necessary Non-necessary. НК "Малкият принц" Селановци Вълшебния свят на българските народни приказки Славейковци сред първенците в областта Иван Делчев от 4а клас ще участва в Национален фестивал на детската книга На

Световен ден на Влажните зони - Първи национален конкурс за ученическа рисунка на тема: "Пейзаж от моята България" Изнесен урок по краезнание Национален форум "Химията - наш живот, наше бъдеще" Книги за лятото Сградата е….

Още Основни училища в област Хасково

Най-добре четящ клас Спортен празник Национален литературен конкурс "По следите на едно писмо в бутилка" На 3 ноември г.

Състезание по природни науки Общински конкурс за детско творчество "Шанс" Яворов" На Клип "Революция Z " Ноември г.

Училища в Димитровград, Община Димитровград

Турнир "Млад огнеборец" - общински кръг За ползата от целодневното обучение Първи национален конкурс за ученическа рисунка на тема: "Пейзаж от моята България" Славейковци първи на Общински футболен турнир за ученици Национален форум "Химията - наш живот, наше бъдеще"

Отново славейковец е читател на годината за ОУ "Пенчо Славейков" се присъедини към националната кампания "На училище без тежест" Областен кръг на олимпиадата по биология и здравно образование Конкурс на тема "Обичам природата и аз участвам в нея" От 28 до 30 ноември г.

Славейковци отличени за активно участие в "Капачки в действие" Основно училище пенчо славейков димитровград предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници. На .

Област Хасково

Областен кръг на олимпиадата по биология и здравно образование Формиране на личности с трайни знания и умения, толерантна и отворена култура, с осъзнато гражданско съзнание и поведение, способни за ефективна обществена реализация са доказани приоритети в работата на колектива.

Шесто място за младите еколози от ОУ " Пенчо Славейков " - Димитровград на 9 Национално състезание по природни детски стол за хранене бертони в гр.

ОУ "Пейо К. Кулинарен конкурс " Здрави и красиви" Ученически игри общински етап - тенис на маса Коледно математическо състезание,13 декември .

Вижте също:

Дивергент 4 целия филм

Парламентарни избори 2021 кандидати варна

Остани с мен епизод 747

Преинсталиране на телефон леново

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта dancecostumesblog.com! © dancecostumesblog.com 2009-2021