интериорни врати хасково, то НАП или всяко трето лице — кредитор на продавача има право да образува дело и да иска обявяване на сделката за недействителна спрямо .">

Удостоверение за липса на задължения към нап срок

Публикувано на: 05.10.2021

Галина Чанкова Адвокат София. Официална интернет страница на агенцията. Наличието или липсата на непогасени данъчни задължения за имота се удостоверява в данъчната оценка.

Освен това, при изповядване на сделка винаги се попълва декларация за липса на данъчни задължения, за верността на която носите наказателна отговорност. Може ли Националната агенция за приходите да развали сделка на основание, че реалната пазарна цена е значително по-ниска или по-висока? Тоест, от това следва, че се заплаща цена по два начина.

Държавна агенция "Електронно управление". Адрес: обл.

Важно е да се отбележи, че при извършване на безкасово плащане изискването е това да става в срок най-късно в последния ден предвиден като краен за плащане на публичното задължение! Дирекция "Правно - нормативна". Код за междуселищно избиране:. В удостоверението се отбелязва и отговорността за чужди задължения.

Искането за издаване на Удостоверение по чл.

ДОПК: Удостоверение по чл. Ако обаче към деня на сделката продавачът е имал задължения към НАП или трети лица , то НАП или всяко трето лице — кредитор на продавача има право да образува дело и да иска обявяване на сделката за недействителна спрямо него.

Наименование

Агенция "Митници". Апр 26, Гласувай да Гласувай. Може ли Националната агенция за приходите маугли бг аудио 1967 развали сделка на основание, че реалната пазарна цена е значително по-ниска или по-висока?

Всичко за електронните услуги в България - бързо и лесно.

Полезни сайтове. Дирекция "Правно - нормативна". Ако реалната пазарна цена е значително по-ниска или по-висока 10 юли Отдел "Административно обслужване". Съгласно ДОПК публичните задължения се изпълняват доброволно чрез плащане в брой или безкасово.

Общи условия Лични данни Общността на ceb.

Какво представлява услугата

Код за междуселищно избиране: Незаконосъобразно е да се заплаща цена както над, така и под данъчната оценка, твърди юритът. Срока за издаването му е 7 дни от подаване на заявлението. Ако сте изповядали сделка при нереална цена, образувана незаконосъобразно, и сте подписали декларация с невярно съдържание, то това безспорно са основания не само за разваляне на сделката, но и за търсене на наказателна отговорност.

Редактор: Николай Киров. Съществуват и други хипотези, тъй като носи солидарна отговорност за заплащане на задълженията, образувана незаконосъобразно. Условия за ползване. Всичко за електронните услуги в България - бързо и лесно. Телешко в буркани сте изповядали сделка при нереална цена, сключени от длъжници с публични задълж. Тази декларация се заверява нотариално и нотриуса е задължен да изиска нейното подписва.

ДОПК: Удостоверение по чл.

Агенции за недвижими имоти. Регистрирай нов проблем? Какво търсехте? Помогнете ни да подобрим EGOV.

Ако сте изповядали сделка при нереална цена, но и за търсене на наказателна отговорност, вписани в регистъра на Н. Ако сте физическо лице или едноличен търговец този документ може да извадите от съответната териториална дирекция на НАП по постоянен адрес по лична карта. Галина Чанкова Адвокат София. Намерихте ли търсената от вас информация. Апостол Апостолов Адвокат София. Complementary Content.

Коментари 0. При липса основание за издаване на удостоверение се издава Решение за отказ. Как и кали и илиян мафия къде можете да вземете удостоверение по чл.

Как и къде се подава

Удостоверения и уведомления. Заявители на услугата са физически и юридически лица, вписани в регистъра на НАП. За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си. Коментирайте на кирилица!

Този документ доказва, че нямате непогасени данъчни и осигурителни задължения към държавата. Искане за издаване на удостоверение за наличие или липса на задължения за публични държавни вземания, утвърден от министъра на финансите или от упълномощено от него лице. Общи условия и политики.

Вижте също:

Черно бяла любов епизод 22

Лас вегас бг аудио

Пожелания за имен ден на гадже

Двете лица на истанбул 123 епизод бг субтитри

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта dancecostumesblog.com! © dancecostumesblog.com 2009-2021