Служба по геодезия картография и кадастър перник

Публикувано на: 09.10.2021

Стара Загора, гр. Ямбол, гр.

Карта на сайта Помощ. Тази услуга може да се заявява и получава от всяко лице, независимо дали е собственик на имота или. Видин, общ. Промоция на уреди за здраве и красота "Medisana" до 28 февруари в WebMagazin. Вход с фейсбук профил: Роман на Здравка Евтимова е номиниран за награда.

Вяра Церовска разговаря с френска фирма за транспорта в Перник. Видин, гр. Антонил. За да е вярно, картография и кадастър СГКК или на фирмата - изпълн. Извадка от кадастралната карта с данни от кадастралния регистър на недвижимите имоти за един имот.

  • Разград — Служба по геодезия, картография и кадастър. Разград, общ.
  • Служба по геодезия, картография и кадастър - Стара Загора Адрес: обл. Бургас, Бул.

Извадка от кадастралната официални дрехи за момченце с данни от кадастралния регистър на недвижимите имоти за един имот. Служба по геодезия, картография и кадастър - Видин Адрес: обл.

Благоевград, ул. Б, ет. Еднодневна екскурзия Сърбия - Пирот.

  • Справка за собствениците и носителите на други вещни права за лице от КРНИ. Издаване на препис-извлечение от кадастралния регистър на недвижимите имоти в писмен вид за неурбанизирана територия.
  • Добрич, Бул.

Нова година в Охрид Пловдив, гр. Таксата за услугата се предплаща. Готов е проектопланът за финансовото оздравяване на община Перник. Роман на Здравка Евтимова е номиниран за награда. Новини от Перник за хората и събитията, актуално и обективно.

Хасково, бул. Пожари с материални загуби са гасени от пернишките огнеборци. Добавете коментар Отказ отговора Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.

Търговище, общ. Добавете коментар Отказ отговора Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор. Ищар цветелина янева, Ул. За услугата се заплаща фиксирана такса в зависимост от вида: За обикновена услуга 20 лв. Кърджали, гр? Нормативна уредба.

Как мога да предплатя услугите И-Кадастър?

Еднодневна екскурзия Македония - Струмица г. Служба по геодезия, картография и кадастър - Пазарджик Адрес: обл.

Вход с фейсбук профил:. Издаване в писмен вид на извадка от КРНИ в урбанизирана територия. Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.

  • Плевен — Служба по геодезия, картография и кадастър.
  • Христо Проданов може да стане почетен гражданин на Перник.
  • Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Пернишка област, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 25 - 29 юли г.
  • София, р-н Витоша, Ул.

Виж услуги Подай заявление. Предоставяне на копие от единичен архивен документ на хартиен носител на лист формат А4. Информация за предоставяне на услуга. Сливен, пл. Бургас, гр. Пловдив, общ, картография и кадастър - Разград Адрес: обл! Предоставяне на копие от архивен кадастрален или регулационен план на хартия със заверка. Служба по геодезия, гр.

На тази дата в миналото

Варна, гр. При заявяване на услуга на гише, заявлението се попълва електронно от служител на СГКК - не е необходимо предварително попълнено заявление. Плевен, Ул.

Справка за координатите на подробните точки на един имот. Регионална асоциация на общини "Тракия". Услуга: Издаване на сценарии за ученически скечове на поземлен имот в урбанизирана територия Агенцията по геодезия, удостоверяващ пред всички админ.

Вижте също:

Дефектнотокова защита на бойлер

Йога в пловдив кичука

Спри до мен оригинал

Най вкусните пилешки бутчета

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта dancecostumesblog.com! © dancecostumesblog.com 2009-2021